Followers

luv msg


Monday, May 10, 2010

PREGNANCY TEST

Malasnyer nk hapdate blog nih....mood larik arr........ingt nk upload pic2 masa g reunion last sat aritu...tp cam malas la plk....mayb 2morrow la okeh...
today just nk story abt my test...TEST?what test ni babe?hehhe...

tis morning saje2 la wat test kot2 mak ni membunting ke,coz lately macam rasa x sedap badan je....eleh badan je x sedap...tp makan sedap aje...hehehe...

so mak pun try la gak...and keputusannya.....?hehehe.....


lom ada pape arr.....hihi....bukan la mengharap sgt tp kalau ada rezeki alhamdulillah....ye tak...?
CUBA LG YE MUMMYAR....hehhe...i will...

so lately yg rasa cam malas2,badan x sedap tu sebenarnya.....mmg malas punya budak....hehhe...




6 comments:

MaszLaVista said...

haha...kelakar seh...musim malas melande diri ;p

MUMMYAR said...

maszlavista>malas ni pun cam bermusim kan...hehhe...malas giler.....

Ease Basri said...

hehehe.... tak per cuba lagi... ease plak tak leh mencuba atau cuba cuba untuk 2 tahun sebab keje dan juga kesihatan... wawawawawawa.... but hopefully after this, percubaan kedua dapat kombar ompek.... kekekekeke..... yeyaaaaa

MUMMYAR said...

EASE> ala cian nya...xper arr...lg 2 taun tu kejap je kan....?moga2 dpt boy plk...hehhe...hrp2 pasni berjaya dpt kembar lak...dpt kembar 2 jadik la....kembar 4 kang payah lak nk nenen kan...hahah

pregnant woman said...

halo ibu yang lagi pregnant , bagaimana kabar pregnant nya? dapat kembar boy kah?

MUMMYAR said...

PREGNANT WOMAN> hehhe...lom preggy ladi....

advertisement

visitors