Followers

luv msg


Friday, May 21, 2010

ACTIVITY 3 BERANAK DI SENJA HARI

Arini kete en hubby dh blh kuar workshop (ala kete buruk je-dh bertahun pakai)...hepi la dia...lama sungguh bikinnya...macam2 lak yag di bikinnya...nmpak masa kena cam ckit tp kalau dh namanya kete tu...benda2 lain pun terlibat sekali....ingt nk g jenjalan mana eh....tp cam x best la plk..si kecik tu demam...selsema dh ok dah...daddy nya dh sedut dua 3 kali aritu?hehhe...so typical arr...but what to do ada owg tua kan...of coz la ikut gak...kesian katanya bila dia xleh tido asyik merengek je....bukan x bagi ubat but dia kalau dh flu mmg lmbt ckit nk baik.paris cepat je...ni mmg ada ckit lain la..my hubby kata ada manja ckit lor....try gak guna pump tuh tp my hubby sukey yg gituw katanya....budak tu mcm dh biasa jek...hehhe..syiokk kot..coz pastu idung dia dh lega kan...hehhe...me bukan x lalu tp apa guna ada HUBBY kan...kalau benda2 kecik camtu pun mummy nyer yg nk buat...ye tak?huhu...(alasan weh...)

SOOOO...cuti2 mesia nih x tau nk g mana2 la....TGGU SCHOOL HOLIDAY ARR...tu la yg payah nya kalau anak dh skolah kan...bg yg lom ada tuh myb x faham kot...(sama la masa paris tu lom skolah dulu....me pun x paham sgt)...nk kuar jalan2 pun ingt anak yg skolah..takut dia letih ar..dia ada test ar..dia ada exam ar..dia ada tuisyen arr...computer class,swimming,ballet....huhu...mau pening pikir nih....bg yg anak kechik lg tu...rasa cam enjoy lg....x bnyk pikir sgt...hehhe....ME...?BIZI BANGET NIH......

Paris lak baru je finished exam dia tuk pertengahan taun....Hmmm..cam biasa ar bila di tanya...ok..ok...kalau x ok pun dia akan ckp ok gak...hahhaa....x sanggup nk tengok result nya nnti...

JOM LAYAN PICSA ANAK BERANAK NI BASUH DAN LAP KETE....YG DEMAM TU PUN SHIBUK2 GAKS....hehhee

DARIPADA LOM GELAP SMPAI DH GELAP DIORG WAT KEJE..membasuh dan mengelap kete nasional nih...x mampu arr nk beli kete lagi...hehhe...walau apa pun ni ler kete kesayangan dia bertahun2....hihi

NI LAK CERMIN DEPAN RETAK..ESOK NK G TUKAR....INGT DH SETTLE DAH...BELUM LG RUPANYA

NI PLK..OWG SIBUK BASUH N LAP DIA SIBUK DOK DALAM KETE...HEHHE..NOTY BOY

RAJIN NYA DIA...RAJIN SHIBUK GAKS...HEHHE

ALAMAK SEKSI NYER EN HUBBY NIH...OK LA TU....PIC X BERBAJU LAK

POSE PENUTUP.....DH GELAP PUN....


8 comments:

mamashasha said...

mummyar....sometimes i pun sedut jugak especially masa umo shasha below 1 year dulu, amatla susah nk sedut pakai pump tu...demi anak ku sedut aje....

xtvt dikala petang 3 banak, rajin paris tolong papa...mummy wat ape? photoG? hehhe

watie said...

salam..

rajinnya dia tolong cuci keta.. cuti sekolah nanti syiok arr jalan2 yer mummy hihihi

re = blogspot kena removed tiba2.. x tau kenapa.. pun x pernah wat back up huhuhu nangis kat situ..

MUMMYAR said...

BED> caya la...u pun sedut gak ye...payah kan pakai pum tu..budak2 pun mcm x sukey je...lg senang sedut je kan?ada gak sekali 2 ai buat masa dia bb lg..hehe...

biasa la..ai tukang snap je....atau pun jd mandor je..hihi

MUMMYAR said...

WATIE> diorg rajin main air je....hehhe...nk g jalan pun kena tggu school holiday ngan duit nya jugak tuh...hehhe....ntah ada ntah tidak...hihi..

alamak watie...takut la ai pakai blogspot nih....

Ease Basri said...

Hehehe...best nyer cuci keta sekeluarga... swonok main air.... kekekeke

MUMMYAR said...

ease> hehhe..budak2 tuh tukang shebuk je...main air..hihi

syalinda johari said...

rajinnya reeve ngn paris tolong papa diorg.. paling sayer suker..tgk reeve doks embunyi dlm keta diam2 tu..cute dan comelnya haii

MUMMYAR said...

LINDA> hmm...tolong shebuk je lebih...hehhe...masa tu ai carik2 gak mana budak tu,rupa2 nya nyorok dlm kete...hahha...pandai tol budak tu...maceh,comel tp notty sungguh

advertisement

visitors