Followers

luv msg


Tuesday, May 11, 2010

AWARD DARI SHIDAH

MEKACEH BANYK2 WAT  ....SHIDAH-GERBANGBARANG......SUDI GAK BAGI AWARD YG CANTIK NI KAT AI YE...TOCEH LALING....LAP U LAH...MUAAAHHH




NI AWARD NYER YE....CHANTIK KAN...MAK SUKEY SGT..........MEKACEH DAUN KELADI YE..KALAU ADA BG LA LG...HEHHE

TIBA LA MASANYA TUK BG AWARD NI PLK KT SAPE2 YG AI RASA NK BG.....

1) EASE
2) NETYNOTY
3) BED
4) SUJUEZ
5) SYAFALIA
6) QUEFAMILY
7) LIANADAYSOFMYLIFE
8) ARIESREEVE...hukhuk...blh gituw?hehhe



6 comments:

mamashasha said...

mummyar, first of all tq bg kat i award ni, actually i dah pernah dpt la, shall i??

Ease Basri said...

8 awards tu ariesreeve blog...kekekeke

MUMMYAR said...

BED> hehhe...x kisah la bed...belasah je pun xper...amik blh,x amik pun ok,coz dh pnah dpt kan...?heheh..kalau amik pun ok gak blh bg pada org lain plk...

MUMMYAR said...

EASE> hahah..ye la ariesreeve...hikhik...boley gituw?hahha....x aci kan?

watie said...

salam..

time kasih kasik awards :) saya dah add link mummyar :)

MUMMYAR said...

WATIE> okey dear..sama2...hehhe...maceh dh link ye...ai pun dh link ur blog juga tau

advertisement

visitors