Followers

luv msg


Wednesday, July 7, 2010

ONLINE BEST FRIEND AWARD

MACEH BANYAK2 PADA MADAM EASE N ALYYANI  (tetiba je panggil madam laks...hehhe...saje wat lawak tongong jap eh....hhehe..jgn marah plk nnt cepat tua..hihi...TAPI KALAU AGAK2 MENCI AYAT TUH....KASI TAU EK...)
SUDI GAK EASE NGAN ALYA BAGI AWARD CHANTEK BANGET NI KAT AI YE....BOTH OF U, MY ONLINE BFF.....BFF SEMPOI DAN BEST....ALYA,RASANYA DAH LAMA GAK KITA KENAL2 KAN...RASANYA MASA NIA LOM BOLEH JALAN LAGI KAN.....DIA ADA BEBERAPA KALI BELI BARANG NGAN AI....MACEH2....WALAUPUN X PENAH JUMPA TAPI 2 ORG NI MMG BEST PUNYA LAH....HARAP2 LEH JUMPA BILA2 NNT.....MUAAHHH...







1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
NI TUK EASE dan ALYYANI


>mama yg epi dan bekerja...
>mama yg leh ngam ngan ai dalam dunia blogger nih
>mama kpd athirah dan mama kpd nia dan adel....yg mana anak2 mereka ini sgt gojes dan cute...geram sungguh....BILA LEH GOMOL ANK2 DIORG NIH.....
>mama yg penyabar juga orangnya....hehhe...betoi tak..?






2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby


>travel ngan family...
>shopping ngan family
>makan ngan family
>mandi ngan family (acara menarik..mandi berdua2an...kahkah)
>tido ngan family
>bergurau senda ngan family
>apa saja tentang family
>semua ngan family lah


3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them

>LINDA - MY BFF sejak skolah...kawan ke hulu ke hilir dulu...rahsia ku rahsia mu...rahsia mu rahsia ku....LOM ADA BLOG LAGI...WEH BILA NAK WAT NI....hehhe...pas balik bangkok tu kasi create satu arr...hehhe



>SALLY - MY BFF sejak keje ngan H&co dulu....kepala sgt giler dan best...geng clubbing dulu....penah susah senang bersama,duduk sekali,tido sebantal,gembira,menangis...dan penah bergaduh dan berbaik semula.....kelakar la...skang ni susah ckit nak jumpa....WEH..UPDATE BLOG LA WEH....UDAH LAME NIH...WINDU BANGET SAMA LO...

>NORA - sejak skolah gaks....ai kawan tmpat dia mencurah perasaan masa skolah...mula2 dia ada wat blog syok sendiri...tapi tup2 dah tukaq jadi blog jualan plak...x kisah la beb...janji ada blog....hehhe

>IZZA - sejak solah gaks...dah lama x jumpa,tau2 jumpa online...bukak biz online jual baju....kata nak wat blog syok sendiri tapi x tau la dah wat ke belum...hehhe

>SHIDAH - selalu singgah blog ai....sgt baik owg nya...biz online gaks...jual barang2 perhiasan dan cenderamata....BUKU BUNGA kalau turun ipoh kita jumpa ye shidah...hehhe

>BED - yg selalu datang blog ai dan bagi comments.....walaupun baru kenal tapi mcm dah lama kenal dia....u mesti dah dapat kan bed...hehhe...selalunya u campak gaks kat ai.....ni tetiba laks x bagi....rajuk ka?hehhe....xper oleh sebab u x bagi kat ai kali ni...ai bagi gaks kat u...hahha...boleh gituw...x amik pun xpe coz u dah ada kot....hikhik...kira halal ye...

>MASZ - kepala sgt sempoi...very straights forward punya owg...mcm gue jugak...kalau ckp...no pusing2 ye....mamak abg yen....hehhe...dia dok kat melati gaks...hahha..tapi x penah jumpa bila ai g sana....padahal satu taman....tah bila leh berjimba-jimba ni weh.......kalau jumpa sure gegar tmpat tuh..nnt halo2 ar





>GEWECUN - jadi rapat lepas menang lucky draw....maceh sudi kawan ngan ai ye...mama hannah dan hiro....kepala best N sempoi......anaknya 2 gak cam ai ye...putra n putri....selalu bagi comments...best2...hehhe...lum sempat jumpa lagi 



>NIGINA - sama gaks...rapat lepas menang lucky draw.....maceh sudi kawan ngan ai jugak ye...mama adam....pala nya pun best gak dan selalu datang blog ai bg comments...lum jumpa lagi nih...plan nk jumpa ngan gewe sekali....

>SALINA - selalu bagi award kat ai....walaupun dia jarang drop comments tapi ai selalu jengok blog dia gaks....ai ni x kisah kalau owg x comments pun xper kalau ai dtg blog owg sure ai drop comments nya.....coz nak tau perkembangan penyakit nya sejak kecik dan anaknya aqil yg ada asma...tabah sungguh ibu seorang ni...moga kuat ye salina

>EJA - mama kyra yg comel...x dpt jumpa dia masa bday kyra aritu sbb kete en hubby xciden....even tho dia jarang drop comments tapi still keep in touch

>SYALINDA JOHARI - mama yg cool,slim, dan selalu drop comments juge....

>NONIE - mama pada 2 org putera yg comel...walaupun dia jarang drop comment tapi ai selalu jengah blog dia juga...

OKEH..MEH AMIK TIS AWARD YE CAYUNKS2 SUME....MUAAHHH...luv uols

KALAU DAH ADA OR RASA2 CAM MALAS NAK LAYANZ....X AMIK PUN XPER...HEHEH...TIADA PAKSAAN DALAM HAL NI.....



16 comments:

nigina said...

wahh dpt lagi award .. tq darling... hope dpt jumpa u nanti.. i ambil tau..hehehehhe

MUMMYAR said...

ok bebeh...amik ye...free nnt kita jmpa ngan gewe

Ease Basri said...

mekaceh jawab .... mekaceh.... :)

alyyani said...

mmg kalau ikut mmg dah lama kita kenal kan kak. sebab selalu beli barang kt kedai akak. playpen yg adel dok tido skang ni pun beli dgn akak. tmbh rapat bila baru tau ada blog akak ni. mmg hampes tul sy ni. hahahah... insyaAllah 1 day kita mesti jumpa :)

thanks sudi accept the award :)

shidah said...

i dpt award ke khay.......u puji lambung2 la khay, terangkat i rasanya tapi x tggi pun lambungnya sbb bdn i berat kah..kah...thankz

MUMMYAR said...

EASE> mesti jawab punya woo...ur my online bff seh....maceh gak sudi bagi award ni ye...sukey banget

MUMMYAR said...

ALYYANI> tu la bila ingt2 balik dah lama kan alya...skang nia pun dah ada adik...hehe..tu la ada gak ternmpk playpen yg alya beli tu...suka akak tengok bila alya masih gunakan...
akak pun baru je ada blog ni...tapi dok perap je...rasanya baru beberapa bulan...heheh...
ok..mesti alya..mesti jumpa..teringin nk jumpa alya ngan nia dan adel yg comel sgt2 tuh...

MUMMYAR said...

SHIDAH> haha...lambung shidah jgn x lambung...coz ai puji ikhlas...x pandai nk berkata2 sgt..ai puji mana yg betul2 je..hehe..
ala,rasanya ai lagi berat nih...adoi..bila la ai nk kurus nih...

gewecun said...

oh mummyar..x sangka dpt award lagi..uh begitu terharu ngan kata2 mummyar itu..hhihi..akan di buat ye..maceh laling..

MUMMYAR said...

GEWECUN> hehhe...amik ye...ai mmg ikhlas kalau berkata2...hihi...wokeh bebeh

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

mummy!!!! terharu dgn ayat mummy >SALINA - selalu bagi award kat ai....walaupun dia jarang drop comments tapi ai selalu jengok blog dia gaks....ai ni x kisah kalau owg x comments pun xper kalau ai dtg blog owg sure ai drop comments nya.....coz nak tau perkembangan penyakit nya sejak kecik dan anaknya aqil yg ada asma...tabah sungguh ibu seorang ni...moga kuat ye salina< mekasih mummy.. Ibu Aqil amik yer award ni.. ;)

MaszLaVista said...

mummyar,
i luv de way u describe myself..dr penulisan pon dh nmpk i ni very tak pandai nk konar2 kan? hehe...nice to noe u mummyar..=)

thanx again.........a lots of thankful!!

MUMMYAR said...

WIFE MR EM-IBU AQIL> mmg ai mcm tu salina....ai ni mmg x kisah owg nya...sbb ai ikhlas kalau g blog sesapa...bukan mntk balasan...ai rasa ai nak comments ai mesti comments...dia x comment blog ai pun ai xper...yg penting kita ikhlas kan...ye tak...
ok salina,amik n tepek kat blog ye...

MUMMYAR said...

MASZLAVISTA> hehhe...itu yg ai rasa x pasti betoi atau tak..coz ai pun mcm tu gak...cakap mmg x konar2 punya...hihi....
thax bebeh...amik ye..muaahhh

mamashasha said...

mummyar ...thx dude bg kat i....alya pun dh bagi..i x bagi kat u sebab alya dh bagi....hehe nxt time i bagi k....takmo arrr majuk-majuk....

MUMMYAR said...

BED> hehhe..wokeh babeh...x ar..ai x rajuk..ingt u yg rajuk ke...hihi...

advertisement

visitors