Followers

luv msg


Tuesday, July 27, 2010

ACTIVITY REEVE NGAN ZAFRIEL

ADUHAI...BUDAK KEMBAR YG LAIN MAK AYAH  NI MMG X LEH GENG...KALAU GENG JE...SURE MACAM2 YG DI BUAT NYA.....SIAN PARIS SAMPAI NANGIS2 DI KERJAKAN 2 BUDAK BERTUAH NI....

PARIS BARU BELI TWINKLE MAGIC FACE POWDER TADI..YG LAMA DAH ABIS......DIA MMG SUKEY GUNA FACE POWDER NI COZ ADA GLITTERY FINISH....NMPAK CANTIK JE COMPLEXION....TAU2 DIA NANGIS2 DATANG KAT AI SEBAB  REEVE NGAN ZAFRIEL DAH ABISKAN FACE POWDER NYA....MMG LA X MAHAL PUN..TAPI DAH PTG KAN...MALAS PLK NAK KE KEDAI LAGI.....KENA ESOK LA BARU BLH BELI...DIA PUN X SEMPAT NAK PAKAI SEJAK BELI TADI....hehhe..cian ank mummy di kerjakan ngan si kembar tu ye....



MEH KITA TENGOK APA YG JADI YE....


lihat la 2 muka budak yg dah macam buah kundur nih.....hehhe..wat muka notty lak tu...

hebat x we all mummy?kakak sampai nangis2.....kekkeke

lihat lah ye...sure kena mandi N shampoo rambut nih...

dah mcm tepung gomak...hhhehe

muka sgt notty ye...

yg ni muka cedih je....
ni face powder yg di kerjakan nya.....sampai licin....x tinggal langsung......
SABAR MUMMY...SABAR....HEHHE....


14 comments:

kak mas said...

ya Allah.. mengekek akak tgk gambar 2 budak bertuah ni.. lawak tul muka diorang tuh.. pasrah lak tu kena amik gambar.. hehehe..

MUMMYAR said...

KAK MAS> hehheh...nk marah pun x jadi tengok diorg dh mcm kundur camtu...kekkeke....pasrah dalam paksa mas...hehhehe

gewecun said...

mummyar..kite gelak sakan nengok si kembar nie..hahaha..kalau kite jadi paris pun mmg nangis..abis suma di bedal..rambut dah tak nampak rambut dah..suma dah kolor putih..hihihi..lucu2 yg amat..hihi

MaszLaVista said...

hahahaha...mcm tepung gomak..td ptg pon kan mummyar, abg yen dok lepak betul2 atas tepung nak buat adunan karipap..menjerit my mom tgk..hahahaha..nsb baek x goreng sekali...kekekekeke..bile tgk pic reeve cmni, sebijik cm abg yen td...ahahaha..

MUMMYAR said...

GEWECUN> hahha...mmg budak 2 ni kalau di biarkn jadi cam ni arr....masa paris nangis2 bgtau mula2 tu ingt cam nk marah la kan...tapi bila tengok muka masing2 dah mcm kundur N tepung gomak ni terus ai pun tergelak sama....sabar je lah

MUMMYAR said...

MASZLAVISTA> kekkeke..abg yen pun nk tolong nyibuk gak wat kuih ye...hehheh...kalau x, sure di goreng sekali tu..jadi kuih....
budak2 dua ni menguju kesabaran....sabar2...hihi

Nigina said...

huhuhu.... dah macam tepung gomak budak 2 orang nie hahhahahah.... lepas tu si reeve pula buat muka nottty.... kelakar sangat... habis rambut dah versi apa ntah hahahaha.... bila dikenangkan mesti nak tergelak tgk gelagat budak - budak nie kan mummyar.....

Ease Basri said...

Hehehehe.........bebudak buat ape pun nampak comel.... pepagi dah gelak nengok si kembor ni....tapi cecian Paris....takpelah...nanti mummy belikan baru....dan bedak itu pun sangat menarik lah...cam nak beli jugak lah...hehehehehe

NURUL said...

sabar je lah ye layan kerenah anak2 tp comel la :)

MUMMYAR said...

EASE> hehhe..nk marah pun x jadi bila nengok muka masing2 mcm ni...tu la ingtkn nangis pasal apa rupanya pasal bedak tu...kekkeke...try la...nmpk cantik sikit coz ada kilat2...hihi

MUMMYAR said...

NURUL>tu la nurul...kena sabar..sabar...

MUMMYAR said...

NIGINA> mmg pun gina...ai tengok muka dia pn mmg cam notty sungguh masa ni...dia leh wat muka ala2 x bersalah gitu....hehhe....sabar je lah...

Sham Ummi Echa said...

hai salam kenal gak.. tq coz jengah blog ai yg ntahapahapa tu.. hehehe

wahh suka la ngan nama anak u.. unik sgt

MUMMYAR said...

SHAM UMMI ECHA> ok sham....nnt jengah2 lg okeh....maceh2 hehhe

advertisement

visitors