Followers

luv msg


Monday, July 12, 2010

MOODY...

,me



I SLEPT FEELING MOODY AND I WOKE UP FEELING D SAME WAY....


AI MINTAK MAAF SEKIRANYA SEPANJANG AI BER BLOGGING NIH AI ADA MENGGURISI HATI UOLS YE...(JIKA ADA)....KADANG2 AI SENDIRI TIDAK SEDAR...
MAKLUM LA AI CUMA INSAN BIASA YG X LEPAS DARI MELAKUKAN KESILAPAN..SAMADA DENGAN SEDAR ATAU TANPA KITA SEDARI.....


TAH NAPE RASA CAM MOODY SANGAT....SBB BENDERA MERAH KOT..LATELY PUN BADAN RASA CAM X SIHAT SGT....(udah ye...bukan pasal pegnen...wpun me x test lagi tapi cam conpom la x pegnen....hehhe...naluriku berkata tidak ye...hihi)

RASA CAM XDE MOOD JE NAK HAPDATE BLOG...RASA CAM NAK STOP BER BLOGGING PASNI.....NGAH PIKIR2 APA NAK BUAT....TAH LA,MAYB SBB RASA CAM X SEDAP BADAN JE LATELY.....TU YG MCM2 DALAM FIKIRAN.....

MOGA KITA JUMPA DI LAIN N3...HARAP2 MOODY YG ADA SKRG NI CUMA SEKETIKA.....




23 comments:

Ease Basri said...

La..........jangan la moody... nanti ease joget-joget depan mummyar supaya ceria erk... hehehehe... biasalah...orang pompuan...hormon selalu berperang...tu yang moody tu... hopefully cepat sembuh erk.... cheer up.... wink wink

AdamNigina said...

biasalah mummyar.. memang kekadang kita tak da mood waktu pms macamni..... ok mummyar banyakkan rehat ok...

liana said...

nape mi mummyar?ala jgn la stop berblogging..biasa la hdp ni kn penuh gn pancaroba..jap hapie kejap down..cam liana skang ni ahak down n stress skit coz x pandai lg nak handle anak yg sulung yg ngah aktif n anak kedua yg payah nak tdr ni..huhuhu

liana said...
This comment has been removed by the author.
gewecun said...

mummyar..plssss jgn stop blogging..gewe dah best kawan ngan mummyar..nanti mesti rindu nak baca cerita-ceriti pasal reeve n paris..tp rasanya gewe faham apa yg mummyar rasa sekarang..mmg kdg2 kite akan ada satu peringkat mmg tottally x de mood.nielah namanye perubahan hormon.nway take care tau

MaszLaVista said...

haippp!! xkn nk stop blogging??? kamon bebeh!!! pssssssttt: mummyar, nk ikut gi buat facial x? ade promotion..30 hengget jek!

MUMMYAR said...

EASE> tu ar..selalu x camni...lately ni mcm2 plk...moody tol ar...ok..nnt sabtu ease joget2 depan ai ye....hehhe..mana tau pastu ok plk....

MUMMYAR said...

NIGINA> tak tau la gina...selalunya xde la smpai camni..mayb sbb ai pn x brapa sihat sgt kot lately...ok..maceh ye gina

MUMMYAR said...

MASZLAVISTA> kekadang mmg rasa camtu...mcm dah x larat plk skang nih...badan ni mcm sakit2 la....nape tah...
huuuu...mcm best la mas...kat mana babe...boleh2 murah tu....nnt koling2 ar...mana tau leh ok lak pastu...

Mama Kyra said...

untie khay..nape moody2 ni???untie jgn moody ye..nah kiss dr kyra..muuaaahhh

MUMMYAR said...

LIANA> tah la nape tetiba rasa camni...mayb la liana...skang ni tgh down kan...so mcm ni la jadinya....sama la masa ai mula2 dpt bb dulu mcm tu jugak..tapi lama2 nnt biasa ok...pelan2 ye liana...ai pun tgh dok rehat2 kn diri ni...x tau nk buat apa...hrp2 moody ni sekejap je...

MUMMYAR said...

GEWECUN> t.kasih ye gewe...tersentuh rasanya gewe ckp mcm tu...mmg kot skrg ni tgh rasa mcm x nak buat apa2 dah...mcm xde mood langsung...hrp2 lepas beberapa hari ni ok....mudah2an...

MUMMYAR said...

MAMA KYRA> tq ye kyra...mmg unty ngah moody giler ni...x penah rasa mcm ni....x tau la kenapa...cayaaang...kyra

kak mas said...

cooool... tenang2kan diri. jgnla smpai berenti blogging. cewah.. pandai nasihat org. akak pun kekadang pk gak nk benti blogging tapi cam sayang jer..

MUMMYAR said...

KAK MAS> ngah rilex2 ni mas...tenangkn diri...hehhe
hrp2 ok la pasni...

alyyani said...

betu lla kak, skang ni ramai yg mood swing nak blogging, same here. kadang ada rasa nak tutup je blog ni .tp nanti bila ada mood, hegeh2 nak update. so let it be je. takpe2, nanti mood akak mesti dtg balik tu :)

syalinda johari said...

ala.. jgn la nk stp berblogging.. tertunggu2 entry dari dia selalu.. perubahan hormon agaknya..tu yg moody mcm tu sekali.. sabaq no...

shidah said...

ala boring la u ni khay,jgn moody2....ape yg u tension sgt ni, smpi nak all out semua.... cool yea...cuaca x menentu ni.rilex la semua org ade prblm i pun ade gak....klau u boring i pun boring gak kita sama2 boring yea....

mamashasha said...

hope u dah calm down sikit mummyar 2 days off blogging nih!...senyum sikit....aaa cam tu laaaaa..

MUMMYAR said...

AKYYANI> tu la lya...mmg ngah xde mood sgt2...tapi alhamdulillah skang mcm dah ok ckit nih...hrp2 pasni ok la...

MUMMYAR said...

SYALINDA> tah la linda...mayb kot..tggu n3 ai gak ke?hehhe...hrp2 pasni ok...

MUMMYAR said...

SHIDAH> bukan problem shidah...cuma tah nape rasa cam xde mood sgt2 lately....dgn x bape sihat lagi....ok kita moody sama2 ye....

MUMMYAR said...

MAMASHASHA> hrp2 skang ni dah ok ar bed...dh berhari2 x hapdate nih....

advertisement

visitors