Followers

luv msg


Wednesday, February 10, 2010

COACH HANDBAG



actually dunno what 2 story abt...nk story abt hangbag ler...cam rasa2 nk tukar selera la...b4 tis ada few gucci tp cam jemu la plk kan?asyik2 huruf G.....kasi tukar C la plk...CUN>>>CANTIK>>huhu..PINK KARE LG...ah..mak suke pink...terasa diri ini muda...hehehe...valentine's dh dekat2 sgt dh ni...mayb ada yg tk celebrate n tak nk ambik tau pun...but for me just for fun lah!...we just need 1 day to b extreamly romantic la kan..hehe...coz most of d guys nowdays tak romantik pun...sesape yg dpt hubby yg romantic all d time tu,whoo...lucky ooo...my hubby ok2 je..nk kata romantic giler tu tkde ler...nk kata tk romantic langsung tu...tipu ler...hihi.sendiri tau le kan?...

agak2 handbag mane yg cun ekk....i pun tk reti nk pilih ler...dua2 pun cantik giler nie...my hubby said,susah2 amik ler dua2 sekali...1 tuk valentines,1 lagi tuk anniversary next month...hehe cam tamak la plk kan...mana blh dua2 handbag kan?hehe.pandai dia ye,save budget ye bang...mana blh...nk gak bende lain..tak kan ni je kot...hehe...so pada sesapa ada cadangan yg mana lebih cantik...tolong ler bgtau ye....fening la...fening nie...or else pada sesapa yg agak2 ada cadangan lain kot2 ada hbag yg lebih menarik,tertarik jgn segan2 tuk bg idea tau....harga tk kisah la...murah atau mahal asalkan cun...tp jgn ler mahal melampau plk...tk mampu mak... nyah..hehe..ahkak ni bkn org kaya pun...






6 comments:

luvelymummy said...

Hi, bukan senang nk dapat offer dua2 sekali, apalagi, rembatlah kedua2nyer... heeee...heee.... Dua2 pun cantik, tp kalau boleh carilah satu color lain, boleh tukar2 x jemu.....

SMS 012-2504399 ariesreeve said...

haha...ntah2 dia offer camtu sbb tk nk pikir hadiah apa lg nk bg utk annvsry kot....haha...mana tau..tp tkpe la kan...betul gak...try carik lain color ...betul la aida..thax ye

luvelymummy said...

U're welcome.... jemputlah singgah kt blog saya..

mummyar said...

ok aida...nnt si singgah ye...ari2 sy singgah blog aida tau...

mamashasha said...

ai minat coach jugak...for me 1st pic tu sgt2 sweet...

MUMMYAR said...

mamashasha> ala...i amik yg 2nd..hehe...tp yg 1st tu pun chantek gak kan....

advertisement

visitors