Followers

luv msg


Thursday, September 9, 2010

REEVE NGAN NEW STROLLER

2 ari b4 raya g jalan ngan my sis kat klcc.....shopping ckit je tuk tambah2....dah x bape ramai sgt org coz org lain dah shopping awal2 kan........tapi kalau kat jusco or tempat2 lain masih ramai lagi...nak jalan pun susah....masa ni ai x terlupa plk bawak stroller.....en hubby plk x ikut coz ada keje yg nak di settle kn.....tau je la...susah betul bila dah ank 2 ni...apalagi dgn budak kecik sorang yg mmg x tau diam ni.....bila dia nak tido yg paling x tahan tu.....nak dukung.....at last ai pun dok belek2 stroller MACLAREN XLR kat ISETAN....b4 tis x minat sgt pun coz model yg ada sume mcm sama kan...hehhe...selalunya bila tengok org bwk stroller ni mesti en hubby ckp apa la yg best sgt stroller tu...sume bentuk sama je...bila ai dok try tu....apalagi...bekenan la plk....hehhe...kol en hubby dan pujuk2....at last dia kata ok...coz ai dah x larat nak dukung reeve....b4 tis we all dah beli satu lagi QUINNY red coz minat sgt colornya.....tyre plk beli yg TERRAIN tyre...senang blh pump....so kalau ada sesapa nak beli yg BREEN color QUINNY reeve yg lama tu leh ar kol me okeh.....masih baru lagi.....ekceli kalau bb kecik lagi senang dan selesa sgt guna QUINNY BUZZ je....bila kita angkat baby tu....dia x berpeluh pun....coz seat nya memang lembut dan blh serap peluh.....tapi kalau nak senang bawak g mana2...MACLAREN or ZAPP bagus...cuma ZAPP x blh recline habis kalau diorg nak tido....ECEH....PROMOTE STROLLER LA PLK RAYA2 NI....HEHHEE...bukan apa...utk kengkawan me yg sgt me sayang...so kalau nak tukar stroller kan senang bila ada info....nak beli baru pun boleh...nak beli yg 2nd pun apa salahnya.....

MEH KITA LAYAN PICSA DIA NGAN NEW STROLLER OK....

MULA2 NAIK STROLLER NI NANGIS ARR....DAH SYIOK KENA DUKUNG....beli online lagi murah tapi tu la dah terdesak mcm ni nak buat mcm mana kan.....

MULA2 JE CAMTU...BIAR KAN JE

PASTU TRY BELIKAN ICE CREAM MC D.....bg dia diam jap

DIAM KEJAP JE....

LEPAK MAKAN BIG APPLE JAP

PAS2....TIDO ARR.....HEHHHE...LENA TU....SAMPAI BALIK, DIA TIDO......


11 comments:

MaszLaVista said...

owh my dear khay, u late publish entry ni...i br je gantikan stroller baru utk abg yen sebab stroller lame die rosak..beli emergency kat kedah sebab tak larat nk berdukung...kalo tau u nak jual stroller lame reeve, mst i dh rembat dulu..neway, bape hengget u jual stroller tu?

gewecun said...

mummyar..selamat hari raya..maaf zahir batin..

hiro pun guna mclaren gak..tp lama punya design..tp mmg tahan lasak..sampai dah umur 4thn leh guna lagi..hihi..cuma tayar sebelah dah senget..tp gewe guna je..hihi

MUMMYAR said...

MASZLAVISTA> ai beli ni pun sbb lupa bawak...x larat nak berdukung...heheh...ala stroller tu ai jual rm1200 je sbb ai bagi 1 seat cover je...dah ada yg booked

MUMMYAR said...

GEWECUN> slmt hari raya gewe....sama2 la kita ye...
oh hiro pun guna maclaren ye...tu la ai pun nk try gak ni...bagus gak kan kalau lasak stroller tu..senang ckit...heheh..ala hiro naik stroller lagi ye....xper pakai je...asalkan boleh jalan kira ok la kan...

Ease Basri said...

Selamat Hari Raya.... swonok ler si kenit tu...dapat baju raya....stroller raya skali....syiokkkkkkkk

MUMMYAR said...

EASE> mak nye yg telebih sonok....kekkeke

syalinda johari said...

macam best tidoq dlm stroller tu..

DayuAeryadi said...

wahhhhhhh.. xpe beli yg tahan lama, mana tau ade adik n adik n adik kpada reeve, leh pakai lg kan.. hik hik.. jimat :D

DayuAeryadi said...

wahhhhhhh.. xpe beli yg tahan lama, mana tau ade adik n adik n adik kpada reeve, leh pakai lg kan.. hik hik.. jimat :D

MUMMYAR said...

SYALINDA> lena sungguh linda....penat kot....

MUMMYAR said...

DAYU> ya betoi tu dayu....jimat kan...leh wat turun temurun...hehe

advertisement

visitors