Followers

luv msg


Monday, June 7, 2010

2 ARI G KENDURI

CUTI SKOLAH DH MULA....YG PALING SONOK OF COZ LA PARIS NGAN MUMMY NYA...hihihi....DIA KATA NK TIDO PUAS2....hehe

SCHOOL HOLIDAY NGAN G KENDURI DULU....KT UMAH JIRAN DKT TAMAN TU GAK.....(sori x smpt amik pic arr....bz makan...hihi) PASTU WE ALL G BALIK UMAH N TIDO AJE...PENAT TUH.....KENYANG LG.....PASTU G KL COZ SUNDAY ADA KENDURI LG UMAH KAWAN DADDY KAT UIA.....huhu..MAKAN LG...BILA LA NK KURUS KALAU CAMNIH....

SO TIS WEEK WE ALL LEPAK KING KT KL JE...X TAU NK G MANA ARR.....SO EN HUBBY G WORK DARI KL JE YE....heheh....

XDE PICSA KT KENDURI GAKS COZ STILL BZ NGAN MAKANAN N MELAYAN REEVE YG X NAK DUDUK...NK BERDIRI KT KERUSI SEPANJANG MASA....TAKUT TELENTANG JE......

JOM LAYAN PICSA KAMI YEK

NI PICSA KTRG MASA NK G KENDURI.....

NI LAK PICSA TIME BALIK....TENGOK MUKA SI REEVE TU SGT PENAT N MENGANTOK OOOO......SUDAH LALOK.....

SUDAH MAU LELAP.....MCM EXHAUSTED SGT NMPAK NYA....HEHHE..YG PASTI DIA MAU TIDO....PARIS CERIA LG....
REEVE X MAU DOK KT CAR SEAT ATAU KT RIBA AI MASA NI....MAU TIDO ITU MACAM...SAMBIL DADDY NYA PELUK...INI BUDAK SGT NGADA2......


**pssstt....pesanan dari my mom kalau g kenduri (mostly kt kg laaa) jgn bagi anak2 jalan2 n lari2 coz takut lalu bawah dulang.....hehhe...ada tak sesapa yg tau kenapa?hehhe.....ai tau...owg tua la yg ckp....hahha...mcm2 tol....



6 comments:

alyyani said...

lalu bwh du;ang? nape eh kak? weekend ni ada kenduri adik ipar kawen tp nia ni jenis nk bekepit je dgn mama dia. naik lunyai gak dibuat nye. adel lg. apapun reeve sgt gebu. :)

MaszLaVista said...

err...kenape mummyar x bleh lalu bawah dulang?

MUMMYAR said...

ALYANNI> hehhe..akak mmg selalu ingt benda nih walaupn x berapa psti lg KESAHIHAN nya...mak akak kata,di khuatiri...budak tuh tak kan tinggi...kalau selalu sgt nnt dia jadi rendah la...x berapa tinggi....tp x tau la,mayb x betul...tp akak selalu ingt....takut gak ank bantut nnt....hehe...tp mayb pada owg lain xde pape kot...hehehe

ok la tu alya,g kenduri diorg bekepit je ngan alya kan....x susah kita nk jaga....geram akak tengok pipi adel tu....cam donut...hehhe

MUMMYAR said...

MASZ> hehhe...x tau la,ni andaian je...takut lak kalau x betul...cuma ai selalu gak ingt....takut la jugak kan...kalau selalu lalu bawah dulang nnt budak tu bantut,x tinggi.....itu je...hihi....tp kalau x betul,maaf la ye....cuma ai mmg takut gak sbb tu selalu ingt...mayb family bukannya yg tinggi2 lampai kot,sbb tu takut kalau anak2 tu jadi bantut...hhahah...kelakar pun ada.....sampaikan kt mc d atau kfc pun ai x kan bg diorg main2,takut lalu bawah dulang....hehhe...lawak kan....

nigina said...

hehehhe..comelnya bila mata mengantuk macam tu...

MUMMYAR said...

NIGINA> mata stim ngantuk...ai tengok pn cam kesian je...tp dia x nk di pegang...hihi

advertisement

visitors